Leo Blokhuis start vanavond met nieuw radioprogramma op NPO Radio 2

Muziekkenner Leo Blokhuis start vanavond, zondag 3 januari, om 22.00 uur met zijn nieuwe radioprogramma ‘Blokhuis’ op NPO Radio 2.

“Gekke neefje van 3voor12”

Leo Blokhuis wil met zijn programma, dat hij maakt namens de VPRO, verrassende radio gaan brengen op NPO Radio 2 met nieuwe, aansprekende muziek, die hij op zijn eigen wijze met verhalen voorziet van context. Geen hoorcolleges, maar wél die relevante informatie waardoor een single of albumtrack niet zo maar uit de lucht komt vallen. ‘Ik wil verrassende radio maken, die niet muzikaal is dichtgetimmerd’, aldus Blokhuis, ‘en ik wil dat ook graag doen op NPO Radio 2. De zoektocht naar nieuwe, aansprekende muziek is immers iets wat nooit stopt.’ Leo Blokhuis noemt het nieuwe radioprogramma in een uitgebreid interview bij VPRO’s 3 voor 12  “een beetje het gekke neefje van 3voor12.”

KX Radio en NPO Radio 6

Leo Blokhuis was de afgelopen jaren al te horen op KX Radio en NPO Radio 6 Soul & Jazz. Zijn nieuwe programma begint als de stekker uit NPO Radio 6 is getrokken. Hiermee komt een einde aan het programma Sweet Soul Music vol oude en nieuwe soul, dat hij zes jaar lang maakte. Maar ook voor die muziek zal hij op NPO Radio 2 een scherp oor houden.

Blokhuis met Leo Blokhuis is elke zondagavond tussen 22.00 en 0.00 uur te horen op NPO Radio 2.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.