Ben Liebrand’s ‘In The Mix’ van Radio Veronica naar Radio 10

Vanaf vandaag, zaterdag 7 januari, is het populaire programma-item ‘In The Mix’ van Ben Liebrand iedere zaterdagavond van 20.30 tot 21.00 uur te horen op Radio 10 in het programma ‘Sven’s Classix’. Het item was eerder te horen bij Radio Veronica.

Sven’s Classix

Het programma ‘Sven’s Classix’ met DJ Sven van Veen is elke zaterdag te horen tussen 19.00 – 22.00 uur. Ook Sven van Veen was tot september 2014 actief voor de radiozender
Radio Veronica.

Radiogroep

Sinds 1 oktober maken zowel Radio 10 als Radio Veronica onderdeel uit van dezelfde nieuwe radiogroep. Waarschijnlijk zal komende week bekend worden gemaakt dat deze nieuwe radiogroep, waar de radiozenders Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica onderdeel van uitmaken, de naam ‘Talpa Radio, The Home of Music Entertainment’ zal krijgen.

“Begrip”

Roland Snoeijer, programmadirecteur ‘’In The Mix’ van Ben Liebrand is al jaren een begrip op de radio en we zijn ongelooflijk trots en blij voor de luisteraars dat dé mastermixer van Nederland vanaf nu te horen is op Radio 10. De mixen van Ben met dance en soul classics passen ook perfect in het zaterdagavondprogramma ‘Sven’s Classix’.’

Luisteren

Het item In The Mix is vanaf vanavond, zaterdag 7 januari, elke zaterdag tussen 20.30 uur en 21.00 uur te horen op Radio 10. De zender is in vrijwel heel Nederland te ontvangen via FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets: