Lokale omroep Den Haag start dagelijks Haags TV Journaal

De lokale omroep van Den Haag, Den Haag FM/TV, is dinsdag gestart met een dagelijks nieuwsprogramma op televisie: Haags TV Journaal.

Haags TV Journaal

Het programma is elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 uur non-stop te zien en wordt de rest van avond, samen met enkele andere programma’s en wordt herhaald tot circa 04.00 uur. “In het Haags TV Journaal zijn reportages te zien die gemaakt zijn door journalisten van Den Haag FM, maar ook Hagenaars en Haagse instellingen kunnen hun eigen nieuws in de uitzending brengen. Maatschappelijke organisaties worden van harte uitgenodigd zelf video’s met hun nieuws naar de redactie te sturen. Uiteraard mag de boodschap niet commercieel zijn en moet het relevant zijn voor iedere Hagenaar. Hierdoor ontstaat een dagelijks uniek nieuwsprogramma voor elke Hagenaar.”, aldus het persbericht van Den Haag FM/TV

In Den Haag en omliggende gemeenten is Den Haag TV digitaal te zien via Ziggo kanaal 40 en via Caiway op kanaal 67.

Studio B

Een aantal radioprogramma’s van de lokale radiozender van Den Haag, Den Haag FM, worden voortaan uitgezonden vanuit een studio in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in plaats van de studio van Den Haag FM zelf. Het gaat om de radioprogramma’s Nieuwslicht, Kunstlicht en Club Fatale. De radiostudio van Den Haag FM is te vinden op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek in Studio B. Nieuwslicht is er elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Kunstlicht wordt een dag later op hetzelfde tijdstip uitgezonden en Club Fatale is er elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur.

Studio B werd in mei 2013 geopend in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag. Ook andere omroeporganisaties dan Den Haag FM kunnen Studio B gebruiken voor uitzendingen.

Haags TV Journaal:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.