Lokale omroep Zoetermeer in actie voor ziekenhuis

ZFM, de lokale omroep van Zoetermeer, staat aanstaande weekeinde in het teken van de ZFM Radio Marathon. De omroep wil op zaterdag 19 en zondag 20 juni zoveel mogelijk geld binnen halen voor de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, één van de projecten waar Stichting DaDa haar naam aan verbonden heeft.

In ruil voor een donatie kan jong en oud hier bijvoorbeeld zijn/haar favoriete muzieknummer aanvragen. In winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer wordt een radiostudio opgebouwd vanwaar de uitzendingen van Z FM worden uitgezonden.

Live op ZFM

ZFM DJ’S Richard Lindeman, Yoran Kipping en Mark Kampers gaan vrijdag en zaterdag om 09.00 van start en eindigen om 21.00, “we hebben ervoor gekozen om niet te blijven slapen, we willen geen vergelijking trekken met het 3FM Glazenhuis”, aldus Mark Kampers.

De ZFM Radio Marathon is live te volgen in een groot deel van Zuid-Holland via de etherfrequentie 96.2 MHz. Via de digitale kabel in de regio Zoetermeer is de ZFM Infobox te vinden via kanaal 42 bij kabelaar Ziggo. ZFM is wereldwijd te bekijken via een HD-webstream: http://www.zfmzoetermeer.nl.