M7 Group en Panasonic komen met hybride app voor smart-tv

M7 Group, eigenaar van onder andere Canal Digitaal en TV Vlaanderen gaat in samenwerking met Panasonic een hybride app voor de smart-tv aanbieden.

Hybride

Met de hybride Smart TV app, ontwikkeld door M7, hebben alle gebruikers van een Panasonic Smart TV, uitgerust met een ingebouwde satelliet-tuner, toegang tot zowel lineaire als niet-lineaire content in HD en zelfs UHD-kwaliteit. En dat allemaal zonder een decoder.

Internet

Door de Smart TV te verbinden met het internet, heeft de gebruiker bovendien toegang tot verschillende interactieve mogelijkheden (zoals Restart & Replay, pauze, films op aanvraag,..) en digitale diensten zoals cloud-opname en een elektronische programmagids.

Herfst beschikbaar

Vanaf deze herfst, zal de M7 hybride Smart TV app beschikbaar zijn op alle Panasonic OLED-TV serie vanaf 2019 en op de Ultra HD HDR LED serie vanaf GXW804.

Mobiele apparaten

Naast deze manier van tv-kijken, kan de gebruiker genieten van entertainment en digitale diensten niet alleen via Smart TV, maar ook op alle mobiele apparaten door de Live TV app van Canal Digitaal OF TV Vlaanderen. “Beide mogelijkheden zorgen voor een ultieme tv-ervaring bij het wisselen van het ene apparaat naar het andere.”, aldus de bedrijven in een persbericht.