M7 Group introduceert TV kijken via computer, tablet en smartphone in België

M7 Group, aanbieder van televisie via de satelliet, is vandaag begonnen met TV Vlaanderen Live TV en TeleSat Live TV. Hiermee hebben klanten de mogelijkheid om live televisie te kijken op bijvoorbeeld een computer, tablet of smartphone. De dienst werkt via zowel Wifi- als via 3G/4G dataverbindingen.

TV Vlaanderen of TeleSat

Afhankelijk van het abonnement dat klanten bij TV Vlaanderen of TeleSat hebben, zijn er maximaal 24 zenders beschikbaar, waaronder de meest bekeken Vlaamse en Franstalig Belgische zenders die standaard beschikbaar zijn voor iedereen die de optie toevoegt aan zijn abonnement. In de toekomst zijn er plannen om het mobiele tv-aanbod verder uit te breiden. Per abonnement kan er met vijf apparaten worden gewerkt.

All-in-1-pakket

TV Vlaanderen Live TV, respectievelijk TeleSat Live TV is inbegrepen bij het all-in-1 pakket. Klanten met alleen een televisie-abonnement bij TV Vlaanderen, respectievelijk TeleSat kunnen de Live TV app twee weken gratis proberen en kost daarna 3,95 euro per maand. Per morgen zal het aanbod voor de tv-klanten beschikbaar komen, per heden is het al voor All-in-1 klanten beschikbaar. Het werkt voor gebruikers van itunes vanaf iOS 7.0 en Google Play vanaf Android 4.0.

Canal Digitaal

M7 Group SA werkt aan een lancering van een soortgelijk product voor Nederland via Canal Digitaal waarbij ook on demand content beschikbaar lijkt te komen. Wanneer deze dienst beschikbaar komt heeft M7 Group nog niet bekend gemaakt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.