Marathonuitzending van ‘Bij Igmar’ op Slam!: Igmarathon

Vanmiddag start een marathonuitzending van het radioprogramma Bij Igmar op Slam! met DJ’s Igmar Felicia en Joep Schrijvers onder de noemer ‘Igmarathon’. De lengte van de marathonuitzending hangt af van het aantal leden dat het radioprogramma heeft op Youtube.

Youtube

Het YouTube-kanaal van het radioprogramma Bij Igmar op Slam! bereikte onlangs een mijlpaal: 100.000 “subscribers”. Om dit te vieren komt het programma met de “Igmarathon’ die vanmiddag om 16.00 uur van start gaat. De uitzending gaat even veel seconden duren als het aantal leden dat de Youtube-pagina heeft.

Momenteel zijn dat er al meer dan 110.000 en dat zou meer dan 30 uur radio betekenen. De teller zal de komende dagen alleen nog maar verder oplopen waardoor de uitzending nog langer kan gaan duren.

Gasten

Tijdens de “Igmarathon” zullen vele gasten langskomen voor optredens. De hele uitzending is natuurlijk te volgen op het Youtube-kanaal van Bij Igmar en via Slam!TV en de website van de radiozender.

“Groots vieren”

Igmar Felicia, over de marathon: “Bij Igmar en SLAM! zijn meer dan alleen radio. YouTube, Instagram, Snapchat, waar de luisteraars zijn daar zijn wij. We zijn super blij met alle volgers en liefde van luisteraars, dus het wordt tijd dat we dat groots gaan vieren met deze gezellige uitputtingsslag.”

Luisteren

Slam! is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Video: