Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker nieuwe presentatoren ALLsportsradio

Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker gaan op ALLsportsradio van start met het nieuwe programma ‘Sport & Business’. Zij gaan op de sportzender wekelijks in roulatie het programma presenteren. Vorige week kondigde de online radiozender al aan dat Rick Winkelman een programma krijgt op de zender.

Studiogasten

In het nieuwe radioprogramma ontvangen Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker studiogasten die van sport hun business hebben gemaakt. Er wordt uitgebreid gesproken over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de studiogast.

Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen en anekdotes gedeeld. In de eerste uitzending zijn oud-schaatser Martin Hersman en ondernemer Mikkel Hofstee te gast.

“Meer dan alleen de prestaties”

Krijn Schuitemaker: “De sportwereld op zich is al enorm boeiend. Maar er is nog veel meer dan alleen de prestaties van sporters waar we allemaal van genieten. Ook ondernemers die actief zijn in de sport moeten dagelijks een topprestatie leveren. Er zijn tal van voorbeelden waarbij Nederlandse ondernemers voor ‘goud’ gaan en dat ook bereiken. Hoe ze dat doen en wat hun verhaal is laten we graag horen.”

“Twee grote passies”

Mari Carmen Oudendijk: “Wat onwijs leuk om met Sport & Business mijn twee grote passies samen te voegen. Ik heb zin om samen met (oud) sporters en ondernemers hun passie te doorgronden. Fijn dit samen ook met Krijn te doen.”

‘Sport & Business‘ is vanaf 16 september elke maandag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur te horen op de sportzender en naderhand terug te luisteren als podcast.

Sociale media: