Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia DJ’s ochtendshow Qmusic

Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia vormen het nieuwe vaste team van hosts in de ochtendshow op Qmusic. Vorige maand werd bekend dat Igmar Felicia een overstap maakte van Slam! naar Qmusic. Hij zal hosts Mattie en Fien in de ochtend versterken. Maandag 9 oktober is zijn eerste uitzending. Dit bericht de radiozender op haar website vandaag.

Opvolgers

Igmar Felicia en Fien Vermeulen volgen hiermee Wietze de Jager op die eerder dit jaar stopte met de ochtendshow bij Qmusic. Hij maakte deze show samen met Mattie Valk.

‘Black-out week’

Vanaf maandag kunnen luisteraars meteen op een aparte manier kennismaken met Igmar. Het is namelijk ‘Igmar’s Black-out week’. Igmar zal de hele week geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt worden in een heftige situatie. Als zijn blinddoek af gaat moet hij zich meteen zien te redden in gekke, enge of moeilijke omstandigheden.

“Enorm tof”

Igmar laat weten: “Enorm tof om de ochtendshow op Qmusic te mogen gaan maken. Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen! In mijn eerste week word ik gelijk in het diepe gegooid met de Black-out week. Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld.

Carriere

Igmar neemt plaats naast Mattie Valk en Fien Vermeulen, wiens rol als nieuwshost verder uitgebouwd wordt. Igmar (27) begon zijn carrière in 2013 bij SLAM!FM waar hij na een paar keer invallen al snel zijn eigen show kreeg. In 2013 en 2014 werd hij genomineerd voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent en in 2014 verzilverde hij deze nominatie ook. Ook werd zijn programma in 2016 genomineerd voor een prestigieuze Gouden RadioRing.

Sociale media: