Mattie Valk naar Olympische Winterspelen voor Qmusic

DJ Mattie Valk reist voor Qmusic af naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea om dagelijks verslag te doen. Nadat Mattie een week meeliep met de Olympische sporters daagde Ireen Wüst hem uit de Spelen bij te wonen.

“Mattie dompelt zich onder in de hysterie van het sportspektakel en support de sporters in hun weg naar het Olympisch goud.”, aldus de radiozender in een persbericht.

Olympisch verslag doen

Onder de noemer van Keeping Up With Korea doet Mattie radio- en videoverslag van de gebeurtenissen. Hij wordt onder andere crewlid in het Holland Heineken House en hij belicht de persoonlijke kant van ‘onze’ topsporters door tijd door te brengen met hun families. Mattie is dagelijks live te horen in de ochtendshow en filmt alles wat hij tegenkomt rondom het sportspektakel. Daarnaast is hij te zien in Studio Korea van het Algemeen Dagblad.

Mattie Gaat Voor Goud

In oktober leefde en trainde Mattie een week mee met topschaatsers Antoinette de Jong en Ireen Wüst en maakte hij de videoreeks ‘Mattie Gaat Voor Goud’. Toen Ireen en Antoinette zich wisten te plaatsen voor de Olympische Spelen daagden ze Mattie uit om ook af te reizen naar Korea om het spektakel van dichtbij mee te maken.

Luisteren

Qmusic is in vrijwel heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.