Winnaar Max Verstappen geeft interview in Peptalk! op Ziggo Sport

Een dag na zijn overwinning bij de Formule 1 Grand Prix van Maleisië geeft Max Verstappen vanavond een interview in Peptalk! op Ziggo Sport.

Live-verbinding

Verstappen komt via een live-verbinding uitgebreid aan het woord in de sporttalkshow van Ziggo Sport met Jack van Gelder en Frank Evenblij. De Red Bull-coureur won zondag in Maleisië de tweede Formule 1-race van zijn leven. Robert Doornbos zal in de studio de race analyseren en we spreken via FaceTime met Max. Naast Verstappen zijn er ook nog een aantal sporters live aanwezig in de studio in Hilversum.

Volleybal

FC Utrecht-middenvelder Urby Emanuelson schuift aan om te praten over zijn terugkeer in Nederland en de staat van het Nederlands elftal in aanloop naar de twee cruciale WK-kwalificatieduels. De volleybalsters verloren zondag de EK-finale van Servië en dus komen Robin de Kruijf, Laura Dijkema en Celeste Plak vertellen waarom ze bij het volgende grote toernooi wel goud gaan pakken.

Glory

Remy Bonjasky analyseerde zaterdagavond het veelbesproken kickboksgala van Glory in Amsterdam, waar Rico Verhoeven en Badr Hari elkaar buiten de ring voor het eerst weer ontmoetten. Frank Evenblij neemt met Willem van Hanegem het voetbalweekend door en Mart Smeets geeft wederom zijn ongezouten mening over het afgelopen sportweekend.

Peptalk!

De talkshow is vanavond om 19.30 uur te zien bij Ziggo Sport. Deze televisiezender is voor alle abonnees van kabelaar Ziggo te zien op kanaal 14. Sportliefhebbers die geen abonnee zijn kunnen de talkshow zien via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De talkshow wordt uitgezonden op het select kanaal.

Sociale media: