MCB Radio binnenkort op de middengolf in de Randstad

Vanaf medio mei is MCB Radio te beluisteren in de ether in delen van Randstad. De radiozender gaat uitzenden via 747 kHz op de middengolf.

Online

Momenteel is MCB Radio al actief als online radiozender. Vanaf 11 mei is de radiozender ook in delen van de Randstad te beluisteren in de ether. De radiozender gaat uitzenden via 747 kHz op de middengolf vanuit Alphen aan den Rijn.

Laagvermogen

De radiozender maakt hiervoor gebruik van een zogenaamde laagvermogen
middengolf-vergunning. Hierdoor kan er op de middengolf worden uitgezonden met een vermogen van 100 Watt. Door de centrale ligging van Alphen aan den Rijn in de Randstad is ontvangst van MCB Radio mogelijk in onder andere Leiden, Den Haag, Zoetermeer en delen van de regio Amsterdam.

Lekker gevarieerd

Onder het motto “lekker gevarieerd” brengt de radiozender een muziekmix uit diverse decennia. Momenteel is er voornamelijk non-stop muziek te horen maar het is de bedoeling dat er in de toekomst ook gepresenteerde programma’s te horen zijn. Luisteren naar de radiozender kan via deze link.

Groeistad Radio

Momenteel is Groeistad Radio nog te horen op de frequentie 747 kHz in delen van Zuid-Holland. Deze radiozender verhuist vanaf 11 mei aanstaande naar 1224 kHz.

Sociale media:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=252362612377960&id=207065556907666