Meer dan half miljoen kijkers voor afscheid Edwin Evers

Meer dan een half miljoen kijkers hebben vrijdag via SBS6 de laatste ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 via de televisie gevolgd.

Afscheid

Edwin Evers en zijn team maakten na 21 jaar de laatste aflevering van de ochtendshow Evers Staat Op op Radio 538. Dit werd gedaan middels een marathonuitzending van 12 uur. Hierbij kwamen bezochten veel vrienden van de ochtendshow de studio van Radio 538.

Live

De uitzending was niet alleen te volgen via Radio 538 maar werd ook live uitgezonden op SBS6 en de website van Radio 538. Uit kijkcijfers blijkt dat 568.000 kijkers “De Finale” hebben gevolgd.

Afscheid

Edwin Evers over zijn afscheid van het ochtendprogramma: “Het waren prachtige, bijzondere, indrukwekkende en soms ook vreemde wegen die me brachten tot hier. Er komt een nieuwe generatie doen en die gaat het fantastisch doen. Alle luisteraars bedankt voor het trouwe luisteren. Geniet van alles, gun elkaar wat en wat mij betreft heel graag tot snel. Dank jullie wel.“.

Toekomst

Wat Edwin Evers in de toekomst gaat doen op de radio is nog niet duidelijk. Rick Romijn en Niels van Baarlen, de sidekicks van het programma zullen vanaf januari te horen zijn op Radio Veronica in een nieuwe radioshow die wordt gepresenteerd door Wilfred Genee: Veronica Inside. Vanaf 2 januari zal Frank Dane een nieuwe ochtendshow gaan presenteren op Radio 538.

Video: