Meer radiozenders te beluisteren via streamingdienst JUKE

Via de streamingdienst JUKE zijn sinds kort meer radiozenders te beluisteren. JUKE is de streamingdienst die is opgezet door Talpa Radio en MediaMarkt. De dienst moet het Nederlandse alternatief vormen voor Spotify.

JUKE

JUKE werd in april van dit jaar officieel gelanceerd. Via JUKE kan de gebruiker via een abonnement on-demand luisteren naar muziek. Een abonnement kost 9,99 euro per maand en kan de eerste maand op proef worden genomen voor 1 cent.
De dienst kan worden beluisterd via smartphone, tablet, website en geluidsapparatuur zoals SONOS.

Radiozenders

Zonder abonnement is het ook mogelijk live te luisteren naar de radiozenders van Talpa Radio zoals Radio 538, Sky Radio, Radio Veronica en Radio 10. Ook alle digitale themazenders van deze radiozenders zijn via JUKE te beluisteren. Ook de radiozenders 100%NL en SLAM! zijn te beluisteren via de dienst.

Uitbreiding

Sinds kort is het mogelijk om te luisteren naar meer radiozenders zoals de radiozenders van de NPO, BNR Nieuwsradio, Sublime en Qmusic maar ook buitenlandse radiozenders zoals de radiozenders van de VRT, BBC, Heart en Capital.

Internetzenders

Ook diverse Internetzenders zoals Soul Radio, Efteling Kids Radio, Deep Radio, Red Light Radio, Arrow CAZ, Cool Dance Radio, Radio Hollands Palet en Wereldstad. De radiozenders van JUKE vind je hier.