Museum voor Communicatie per vandaag verder als COMM

Vandaag opent het museum COMM in Den Haag haar deuren. Het museum is de opvolger van het Museum voor Communicatie. De opening wordt gevierd met een speciaal openingsweekend op 3, 4 en 5 november.

Verbouwing

Het Museum voor Communicatie aan de Zeestraat in Den Haag sloot haar deuren in het voorjaar van 2016 om een grootschalige verbouwing te ondergaan. Niet alleen het interieur kreeg een ander uiterlijk. “Van een meer traditioneel museum dat de werking van historische communicatiemiddelen liet zien, is het museum getransformeerd in een ontmoetingsplek waar je op allerlei manieren wordt geconfronteerd met de impact van communicatie.“, aldus het museum in een persbericht.

Meer dan tonen collectie

Dat doet het museum niet alleen met het tonen van haar collectie. Zo kun je voortaan op woensdagavond bij COMM Live terecht voor discussie en debat en is de begane grond vrij toegankelijk. Ondernemers en bedrijven kunnen bij COMM vergaderen, een workshop volgen of een evenement organiseren.

Opening

Vandaag, vrijdag 3 november, opent het museum na bijna 1,5 jaar gesloten te zijn weer haar deuren. Dit weekeinde zijn er speciale mini-workshops, live events en optredens. In korte workshops van de COMM Academy ervaar je in 10 minuten de impact van communicatie.

Tickets voor een bezoek aan het museum zijn ook online te bestellen. Meer informatie over openingstijden en prijzen op de website van het museum.

Sociale media:

Video: