Nations League: Nederland-Frankrijk live op radio en televisie

Vanavond speelt Nederland in de Nations League een belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Erop of eronder

Het is de komende dagen erop of eronder voor het Nederlands Elftal. In de Nations League staan de duels tegen Frankrijk en Duitsland voor de deur, de laatste wedstrijden in de groepsfase van het toernooi. De NOS zendt beide duels rechtstreeks uit op televisie, radio en online via NOS.nl en de app.

Finaleronde

Als Nederland groepshoofd wordt, plaatst het zich voor de finaleronde van de Nations League, volgend jaar zomer. Een hoge klassering is verder van belang bij de loting voor het EK van 2020.

Frankrijk

Vanavond treedt de selectie van bondscoach Ronald Koeman in de Rotterdamse Kuip aan tegen wereldkampioen Frankrijk, maandag reist Oranje naar Gelsenkirchen voor de uitwedstrijd tegen Duitsland.

NPO 1

Om 20.00 uur begint op de livestream op de website van de NOS. Gert van ’t Hof heeft daarbij assistentie van Pierre van Hooijdonk en Jeroen Elshoff. Tom Egbers blikt om 20.23 uur op NPO 1 vooruit op de wedstrijd. Vanaf 20.45 uur volgt commentator Frank Snoeks de verrichtingen van Oranje op het veld. Om 22.40 uur is het tijd voor de nabeschouwing en zijn er beelden van andere Nations League-wedstrijden.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het commentaar vanuit Rotterdam is in handen van Jeroen Elshoff en Arno Vermeulen. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Televisiezender Ziggo Sport brengt de komende dagen ook veel voetbal uit Nations League op televisie.Zo is diverse avonden het programma Nations League Switch te zien met live alle hoogtepunten van de wedstrijden die gespeeld worden.

Op zaterdag zijn er drie wedstrijden live te zien. De televisiezender is zonder meerkosten te ontvangen op kanaal 14 voor alle abonnees met digitale televisie bij Ziggo. Liefhebbers zonder een abonnement bij Ziggo kunnen terecht bij Ziggo Sport Totaal.

Sociale media: