New Business Radio komt met radioprogramma ‘Smart Mobility’

De online zakenzender New Business Radio start met het nieuwe maandelijkse radioprogramma over mobiliteit: ‘Smart Mobility’. De eerste uitzending is dinsdagmiddag.

Marco Maréchal

Het programma wordt gepresenteerd door Marco Maréchal en is vanaf vandaag maandelijks te horen op New Business Radio. Marco Maréchal is werkzaam als strategisch (communicatie) adviseur, projectleider, spindoctor, dagvoorzitter en presentator. In 1996 startte hij zijn bedrijf Connected Strategische Veranderingsprocessen. Daarmee was hij intensief betrokken bij onder meer de markt van de waterschappen-, en bij mobiliteit, verkeer en vervoer.

Smart Mobility

In ‘Smart Mobility’ krijgen de luisteraars van de radiozender een kijkje in de toekomst van mobiliteit en komen alle aspecten van deze nieuwe en snelgroeiende markt aan bod. Deze toekomst is er wellicht al nu. Van zelfrijdende auto’s tot slimme parkeerplekken. Van elektrische auto’s tot car sharing. Iedere maand schuiven interessante gasten aan uit de wereld van smart mobility en komen experts en berijders aan het woord. Bovendien wordt iedere uitzending een voorspelling gedaan naar de toekomst van mobiliteit over 10 jaar.

Elke maand

‘Smart Mobility‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld. De radiozender is online te beluisteren via de website van de radiozender.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.