New Business Radio live vanaf vastgoedbeurs PROVADA

New Business Radio zendt de komende dagen live uit vanaf de PROVADA 2018 die wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. De PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland die tot en met 7 juni aanstaande geopend is.

Programmering

De programmering van New Business Radio staat tot en met donderdag grotendeels in het teken van PROVADA. Dagelijks wordt vanuit de RAI in Amsterdam, van 12:00 tot 16:00 uur, een speciaal programma verzorgd door Frits Sissing, Fabienne de Vries en Ron Lemmens.

Innovaties

De gehele middag komen inspirerende ondernemers aan het woord en worden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld.

“Mooi initiatief”

Een mooi initiatief dat we samen met New Business Radio opgepakt hebben om ook langs deze weg verslag te doen en impact te creëren vanaf de PROVADA”, aldus Peter
Schreuter Managing Director van PROVADA in een persbericht.

Bezoekers

Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden. Op donderdagmiddag 7 juni zal ook het programma MediaMatters, over innovaties in de mediasector, live vanaf PROVADA komen en in het teken staan van de vastgoedmarkt.

New Business Radio is te beluisteren via Internet.

Sociale media: