New Business Radio start met nieuw communicatieprogramma ‘IssueTalk’

Vanaf vandaag is op de online radiozender New Business Radio het nieuwe programma ‘IssueTalk’ te horen. ‘IssueTalk’ is de naam van het nieuwe communicatieprogramma op New Business Radio.

Maatschappelijke issues

In IssueTalk wordt elke maand een maatschappelijk issue besproken. Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen?

Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken.

Elke maand

Vanaf vandaag, maandag 27 maart, is het programma iedere laatste maandag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

IssueTalk

IssueTalk wordt gemaakt in samenwerking met communicatieadviesbureau De Issuemakers: “We kijken er naar uit om via IssueTalk met interessante professionals in gesprek te gaan over actuele maatschappelijke thema’s en diens impact op organisaties -en vice versa. Door een issue van meerdere kanten te belichten en op die manier van elkaar te leren, komen we elke maand tot inzichten en bieden we concrete handvaten om een issue aan te pakken”.

YPCA

New Business Radio, onderdeel van mediabedrijf YPCA, is te beluisteren via Internet. Vorige week kondigde YPCA in de loop van dit jaar met drie nieuwe online radiozenders te komen.