Nick Jr. is zender van de maand bij KPN in juli

Nick Jr. is in juli de zender van de maand bij KPN en daardoor door iedereen met Interactieve Televisie te zien op kanaal 28. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd. De afgelopen maand was RTL Lounge de zender van de maand bij de aanbieder.

Nick Jr.

In de vakantiemaand juli is de kinderzender Nick Jr. de zender van de maand bij KPN. De televisiezender voor kinderen van 2 tot 6 jaar biedt series als PAW Patrol, Nella De Ridderprinses en Top Wing. “De verhalen en personages motiveren kinderen om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. De programma’s van Nick Jr. nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! “, aldus KPN.

Basispakket

De zender is de hele maand te zien voor alle abonnees van KPN met Interactieve Televisie op kanaal 28. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket (9,99 euro per maand).