RTL Lounge is zender van de maand bij KPN in juni

De televisiezender RTL Lounge is in de maand juni de zender van de maand bij KPN. De zender is de gehele maand voor alle abonnees met Interactieve Televisie te zien op kanaal 28.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Soaps en series

RTL Lounge is een digitale themazender van RTL die normaal alleen in het aanvullende Pluspakket van de aanbieder is te zien. De zender manifisteert zich als soap en serie-zender. Zo worden onder andere de soapseries Goede Tijden, Slechte Tijden en The Bold and The Beautiful uitgezonden.

Verder komen Nederlandse series zoals Kees & Co, Gooische Vrouwen en Sam Sam komen aan bod.  Ook de serie Baywatch staat op het programma bij de zender.

Pluspakket

De zender is in de maand juni voor alle abonnees van KPN met Interactieve Televisie te zien via kanaal 28. De zender is daarna weer onderdeel van het Pluspakket bij de aanbieder. Dit pakket is voor 9,99 euro per maand af te nemen bij KPN.