Nick Jr. is zender van de maand bij KPN in november

In de maand november is Nick Jr. zender van de maand bij KPN’s Interactieve Televisie. De zender is normaal alleen te zien met een aanvullende pluspakket.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Nick Jr.

In de maand november is Nick Jr. de zender van de maand bij aanbieder KPN. “Speciaal voor de kleintjes die (te) vroeg wakker worden nu het weer wintertijd is, een nieuwe zender van de maand: Nick Jr.“, aldus KPN in een aankondiging. Nick Jr. is dé plek voor kinderfavorieten zoals Blaze, Shimmer en Shine en Paw Patrol.

Pluspakket

De zender maakt normaal onderdeel uit van het Pluspakket van KPN’s Interactieve televisie. Dit pakket is voor 9,99 euro per maand af te nemen. In de maand november is de zender dus voor iedereen te zien met Interactieve Televisie op kanaal 28. Meer informatie over dit kanaal is te vinden via de website van KPN.

Ziggo

Bij aanbieder Ziggo is de muziekzender Mezzo de ‘zender van de maand’. De zender is voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 608. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Movies & Series XL-abonnement.