Nieuw programma ‘MediaMatters’ van start op New Business Radio

Vandaag, donderdag 7 september, start New Business Radio met het nieuwe programma ‘MediaMatters’. Het programma over media startups en media innovaties is elke maand te beluisteren op de zakenzender.

BNNVARA

In de eerste uitzending, tijdens de Dutch Media Week, is Gerard Timmer algemeen directeur van BNNVARA te gast. Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, live uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Rick van Dijk en Bert Kok

‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok. Bert Kok, Business Manager van MediaMatters: “Heel cool dat we voor New Business Radio een nieuw programma kunnen maken. In ‘MediaMatters’ gaan we volop aandacht besteden aan startups en innovatie in de media, en de nieuwe business die dat oplevert. Dat past heel goed bij New Business Radio.”

Uniek Platform

MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

IBC

Speciaal voor de IBC, dé jaarlijkse beurs voor mediaprofessionals, worden speciale uitzendingen van ‘MediaMatters’ vanaf de IBC verzorgd. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en maandag 18 september te beluisteren van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur op New Business Radio.

In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die op de beursvloer te vinden zijn.

New Business Radio is te beluisteren via Internet.