Nieuw seizoen Draadstaal van start bij AVROTROS

Vanaf vanavond zendt AVROTROS een nieuwe reeks van het satirische programma Draadstaal uit met Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Dit seizoen bestaat uit vier afleveringen en een kerstspecial die AVROTROS op 20 december uitzendt op NPO 3. Na het succes van het satrische programma eerder dit jaar start AVROTROS vanavond weer een nieuwe reeks afleveringen van het programma met de bekende typetjes van eerdere seizoenen.

Draadstaal

Draadstaal is een satirisch televisieprogramma, dat oorspronkelijk door de VPRO werd uitgezonden. Het programma wordt gemaakt door het cabaretduo Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Bij de VPRO waren er afleveringen van het programma te zien in de periode 2007 tot en met 2009. Het programma werd toen geproduceerd door producent CCCP. Na de overstap van producent CCCP naar Talpa mochten de titel en de typetjes niet meer gebruikt worden en werd Neonletters gemaakt als opvolger.

Terug bij AVROTROS

Vijf jaar na uitzending van de laatste aflevering keerde het programma op 20 mei 2015 terug bij AVROTROS voor een zesde seizoen onder de oude naam. Vanavond start seizoen zeven bij de omroep. De productie is inmiddels in handen van Draadstaal BV.

Typetjes

In dit seizoen van Draadstaal keren onder andere de typetjes Fred en Ria, Sayid, Ruben en boer Bert weer terug in het programma.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is vanavond te zien om 21.20 uur op NPO 3.

Promo’s

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.