Nieuw seizoen MotoGP van start op Eurosport 1

Komend weekend barst op het Losail International Circuit in Qatar het nieuwe seizoen los van de MotoGP. Het hele seizoen is te volgen via Eurosport 1.De sportzender brengt naast de races ook de trainingen en kwalificaties van de MotoGP. Daarnaast brengt de sportzender ook coverage van de Moto2 en Moto3. MotoGP (voorheen de 500cc-klasse) is een klasse van motorwegwedstrijden. Zij maakt sinds 2002 deel uit van het wereldkampioenschap wegrace.

Valentino Rossie

Valentino Rossi en consorten gaan ook komend seizoen 18 keer vol voor de punten. Vorig jaar bleek Spanjaard Jorge ‘Por Fuera’ Lorenzo de sterkste en hij was het dan ook die zich, aan het eind van een ongekend meeslepend seizoen, in november 2015 te Valencia voor de derde keer in zijn carrière tot wereldkampioen liet kronen.

Duels

Snoeiharde man-tegen-man duels op tweewielers die harder optrekken dan een Formule 1 wagen en topsnelheden bereiken van bijna 350 kilometer per uur: het commentaar bij de vaak spectaculaire beelden wordt verzorgd door Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh en de presentatie is in handen van Samantha van Wijk.

Commentatoren

Nieuw in Eurosport’s MotoGP crew zijn commentatoren Iwan van der Valk en Kervin Bos. Zij gaan het live verslag doen bij de uitzendingen rondom de MotoGP support series Moto2 en Moto3. Ook voegde Eurosport Tom Coronel’s vaste video-jockey Alvin van Wunnik toe. Hij gaat – ook op locatie – verdiepende items maken.

MotoGP via Eurosport Player

De MotoGP is ook te volgen met Eurosport’s streaming service Eurosport Player. Met behulp van 8 bonus channels (inclusief on board – en helikopter feeds) kan de actie daarop zelfs flink uitgebreider dan op het reguliere kanaal worden ervaren. De Eurosport Player is beschikbaar op PC, Mac, mobiel, tablet, Xbox en Connected TV.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.