videoland

Nieuw seizoen serie SOOF te zien op Videoland

Sinds donderdag is het tweede seizoen van de serie SOOF te zien op Videoland. Het tweede seizoen is in zijn geheel te bekijken op de streamingdienst van RTL.

SOOF

De serie ‘SOOF’ is in opdracht van RTL/Videoland ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm.  In het tweede seizoen van de serie proberen Soof en Kasper elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Soof krijgt ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Alle acht afleveringen van ‘SOOF: seizoen 2’ zijn in een keer te zien op Videoland, waar seizoen 1 al te bekijken is.

December

In december neemt de streamingdienst van RTL nog meer nieuwe series in haar aanbod op. Zo is de kookserie De Nieuwe Garde te zien op Videoland. Tevens komt de streamingdienst met een speciale kerstserie: Kerst met de Kuipers. Vanaf maandag is ook het derde seizoen van de Vlaamse serie Professor T. te zien. Een compleet overzicht van het nieuwe aanbod in december vind je hier.

Afscheid

Naast het toevoegen van nieuwe series neemt Videoland ook elke periode afscheid van films en series. In december verdwijnen onder andere Desperate Housewives (8 seizoenen), Black-ish (3 seizoenen) en Pokemon Indigo League (2 seizoenen).

Video: