videoland

Nieuw seizoen Temptation Island van start op Videoland en RTL 5

Vandaag gaat het nieuwe seizoen van start van Temptation Island. De serie is te volgen via Videoland en RTL 5.

In 2001 van start op FOX

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie, die voor het eerst in 2001 op Fox werd uitgezonden. In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door een periode dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders op een tropisch eiland. In Nederland wordt het programma sinds 2002 uitgezonden en er zijn inmiddels 10 seizoen van uitgezonden in ons land. Vandaag gaat er een nieuw seizoen van start.

Primeur op Videoland

Abonnees van de streamingdienst Videoland krijgen vandaag de primeur van het nieuwe seizoen. Zij kunnen namelijk als eerste de afleveringen bekijken. Vanaf donderdagochtend 9 uur zijn de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen daar al te zien. Het is niet de eerste keer dat er een primeur van Temptation Island is te zien op de streamingdienst van RTL. Vorig jaar juni was op Videoland de serie Temptation Island VIPS exclusief te volgen via de dienst.

RTL 5

Op RTL 5 wordt vanavond om 20.30 uur de eerste twee afleveringen uitgezonden van de serie. Om 22.30 uur is op RTL 5 het programma Temptation Talk te zien waarin wordt nagepraat over de gebeurtenissen tijdens de eerste afleveringen. De presentatie is in handen van Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.

Video: