Nieuw seizoen The Blacklist van start op RTL 5 en Videoland

Vandaag gaat er een nieuw seizoen van start van de Amerikaanse serie The Blacklist. De serie is te volgen via RTL 5 en Videoland.

Zesde seizoen

Het is al weer het zesde seizoen van de populaire serie met James Spader als Raymond ‘Red’ Reddington, in de hoofdrol. Het zesde seizoen bestaat uit 22 afleveringen. In de Verenigde Staten is het nieuwe seizoen op 3 januari van start gegaan. In Nederland is vandaag de primeur op RTL 5 en Videoland.

Speciale eenheid

In het zesde seizoen van de serie brengt Raymond Reddington de speciale eenheid op het spoor van een plastisch chirurg die criminelen van een nieuwe identiteit voorziet. Liz onderzoekt wat er de nacht dat de echte Raymond Reddington stierf precies is gebeurd.

RTL 5 en Videoland

Op RTL 5 is vanavond de eerste aflevering te zien vanaf 21.30 uur. Op Videoland zijn vandaag al de eerste twee afleveringen te zien van het nieuwe seizoen. Elke week wordt er een nieuwe aflevering aan toegevoegd.

Abonnees van Netflix moeten nog even geduld hebben. Op deze streamingdienst is onlangs het vijfde seizoen van de serie toegevoegd.

Video: