Nieuw seizoen Voetbal Inside van start op RTL7

Vanavond start het nieuwe voetbalseizoen in de Eredivisie en ook het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside gaat weer van start. Vanavond om 20.30 uur is de eerste aflevering van dit seizoen te zien op RTL 7.

Tafelgasten

Naast presentator Wilfred Genee zijn en de vaste tafelgasten Johan Derksen en René van der Gijp weer present zijn ook Jan Boskamp, Hans Kraaij jr., Gertjan Verbeek en Valentijn Driessen weer van de partij. In de eerste uitzending van dit nieuwe seizoen is Jan Boskamp de tafelgast.

Contract

Eind dit jaar loopt het contract tussen televisiezender RTL 7 en de presentatoren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen af. Mocht er een nieuw contract worden aangeboden door de televisiezender dan is het goed mogelijk dat Johan Derksen, inmiddels 68 jaar, door gaat met het programma. Dit zegt hij vandaag in het Algemeen Dagblad. Eerder had Derksen aangegeven na dit seizoen een punt achter het programma te willen zetten.

Bart Nolles

Verslaggever Bart Nolles zal dit seizoen de laatste ontwikkelingen bij de huidige landskampioen Feyenoord in beeld gaan brengen voor het tv-programma. Ook vaste reporter voor het voetbalpraatprogramma Simon Zijlemans is weer van de partij.

Sociale media

Voetbal Inside wordt wederom twee keer per week uitgezonden op maandag- en vrijdagavond. Daarnaast is het programma actief met een website waarop ook diverse videofragmenten gedurende de week worden geplaatst. Het programma is daarnaast ook actief op Facebook en Twitter.

Magazine

Het is nog niet duidelijk of ook het papierenmagazine Voetbal Inside het komende seizoen weer zal verschijnen. Onlangs werd bekend gemaakt dat RTL Nederland en de uitgever van dit magazine, Pijper Media, niet meer met elkaar samenwerken. Binnenkort moet duidelijk worden of het magazine weer zal verschijnen.

Sociale media: