Nieuw seizoen Wie is de Mol? van start bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Wie is de Mol? bij de AVROTROS op NPO 1. Ook het programma ‘MolTalk’ is weer van start gegaan.

Spel

In Wie is de Mol? draait het om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot. Het programma komt oorspronkelijk uit België waar het de titel ‘De Mol’ had.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ start op zaterdag 5 januari 2019 om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken.

Deelnemers

De tien deelnemers van dit seizoen seizoen zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager. Het spelprogramma zal dit jaar worden gehouden in Colombia.

MolTalk

Ook het programma MolTalk is dit jaar weer van de partij. In dit programma wordt er nagepraat over de ontwikkelingen in het spelprogramma. Vanaf zaterdag 5 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers om 21.30 uur ‘MolTalk’ op NPO 3. In ‘MolTalk’ bediscussiëren ze de opdrachten, complotten en theorieën, maar ook de tweets en app-statistieken van de kijkers worden besproken en wordt er verder gespeurd naar De Mol.

App

Net zoals voorgaande jaren kun je dit seizoen weer met je vrienden het ‘Verdenkspel’ spelen via de Wie is de Mol-app. De app is te downloaden via de Apple Appstore en Google Playstore. Meer informatie op de website van het programma.

Sociale media:

Video: