Nieuw tv-seizoen bij regionale omroep NH van start

Het nieuwe tv-seizoen bij NH, de regionale omroep voor Noord-Holland, gaat vanavond van start. Zo zal het NH Nieuws vanaf morgen 15 minuten in plaats van 10 minuten duren, waardoor er meer aandacht zal zijn voor belangrijke verhalen uit de regio. Ook zal het NOS Journaal voortaan om 20.00 uur worden uitgezonden bij NH.

Premières

Verder zal er aankomende week elke werkdag om 16.45 uur de première van een nieuw seizoen van een NH-programma zijn. Morgen opent de regionale televisiezender met Recht uit Noord-Holland, waarin er persoonlijke verhalen achter rechtszaken worden getoond. Op dinsdag kan er gekeken worden naar een nieuwe editie van NH Sport. Op woensdag wordt Bureau NH uitgezonden, hét opsporingsprogramma van Noord-Holland. Op donderdag is er een nieuwe aflevering van NH Dierendokter, waarin we de dierenartsen van Diergeneeskundig centrum Ceres volgen.

De week wordt afgesloten met een nieuwe aflevering van ‘Van Streek in de Stad’, waarin de regionale omroepen samen met de Amsterdamse lokale omroep AT5 de verschillen en overeenkomsten van het werken in de provincie of de grote stad onderzoekt. Op zondag kan er elke week om 12.00 uur en 18.00 uur gekeken worden naar een nieuwe FRITS!, de talkshow waarin Frits Huffnagel gasten uit de culturele en politieke sector interviewt.

NH aanwezig in de provincie

Ook zal NH de komende periode bij veel evenementen in de provincie live aanwezig zijn en verslag doen. NH doet de komende periode verslag van het NK Palingroken in Kortenhoef, de Schapenfokdag op Texel, het Oldtimerfestival in Huizen en De Dam tot Damloop tussen Amsterdam en Zaandam. Tot slot zullen ook NH Buurten en NH Leeft weer worden uitgezonden. NH Buurten is elke maandag, woensdag en vrijdag om 16.15 uur te zien en NH Leeft elke dinsdag en donderdag om 16.15 uur.

De televisiezender NH is te bekijken via vrijwel elk digitaal televisiepakket in Nederland ne via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.