Nieuwe lokale omroep Unity NL gestart

microfoonVanochtend is de nieuwe lokale omroep Unity NL gelanceerd. Unity NL is te horen vanuit Leiderdorp via de etherfrequentie 106,1 MHz.  Voorheen was op deze frequentie Unity FM te horen. Unity FM is vanaf vandaag alleen nog te horen via de etherfrequentie 105,7 Mhz vanuit de gemeente Leiden.

Unity NL zal veel aandacht besteden aan artiesten uit de regio Leiden en omgeving. Bij de opening van Unity NL waren diverse artiesten aanwezig. Zo kwamen onder andere artiesten Danny Plezier, Arthur van Steijn en Wesley Klein de zender een warm hart toe dragen. Unity NL draait dagelijks muziek die je in de regio Leiden nog niet op de radio hoort. Zo wordt 24 uur per dag het Nederlands product gedraaid, afgewisseld met de grote wereldhits en het nieuws uit de regio Leiden. D

De zender draait muziek van onder andere Frans Duijts, Jannes, Django Wagner, Wolter Kroes en Wesley Klein. Ook is er aandacht voor artiesten uit de regio. Zo staan Danny Plezier, Mark Rijs, Zangeres Naomi, Ray van der Heiden en Mellisa Beij ook op de playlist. SBS6 Popstars winnaar Wesley Klein krijgt ook wekelijks zijn eigen show bij Unity NL. De slogan van de zender is: “Je zingt ze mee”. Dit alles in combinatie met informatie uit de regio Leiden zorgt voor een unieke mix.

Unity NL is in de regio Leiden te ontvangen via 106.1 FM mhz en in Leiderdorp op de kabel 88.1 FM. Unity FM is te ontvangen in de ether op 105,7 MHz, kabel in Leiden op 88,1 MHz en ook digitaal via Ziggo: kanaal 780. De zenders zijn ook online te beluisteren via www.unityfm.nl en www.unitynl.nl.