Nieuwe mobiele app voor radiozender Sublime

Radiozender Sublime heeft een nieuwe app gelanceerd. Door een ruimer aanbod van muziek, nieuws en de mogelijkheid tot interactie, biedt de app meer mogelijkheden dan voorheen, aldus de radiozender in een persbericht.

Korting op tickets

Naast de nieuwe mogelijkheden tot interactie kunnen er via de app met korting tickets gekocht worden voor de beste concerten en festivals waar soul-, jazz- en funkmuziek wordt gedraaid. In de app geeft Sublime de hele zomer grote prijzen weg ter gelegenheid van de lancering, van een Gazelle-fiets tot een vakantie ter waarde van 2000 euro.

Channels

Ook de diverse themakanalen van de radiozender zijn te beluisteren via de app. “Alle channels van Sublime zijn in de nieuwe app te vinden, van ‘Sublime Vocal Jazz’ tot ‘Sublime Classic Jazz’. En van ‘Sublime Smooth’, waar je veel R&B en smooth jazz hoort, tot ‘Sublime 500’, met de populairste platen volgens luisteraars.”, aldus de radiozender.

Gebruiksvriendelijker

Daarnaast is de nieuwe app gebruiksvriendelijker gemaakt, je kunt nu makkelijk door het gehele aanbod in de app ‘swipen’. De app is te vinden in Apple’s App Store of Google Play Store.

Sociale media: