Sublime breidt uit met vijf online radiozenders

Radiozender Sublime is gestart met vijf online radiozenders. De radiozenders hebben alle vijf een ander thema.

Online

Het gaat om de online radiozenders ‘Vocal Jazz’, ‘Classic Jazz’, ‘Smooth’, ‘Sublime 500’, en ‘Arrow Jazz FM’. Deze radiozenders vanaf nu non-stop te beluisteren via de website van de radiozender en verschillende online radioportals.

“Bredere digitale strategie”

De komst van deze kanalen maakt onderdeel uit van een bredere digitale strategie om de – nu al sterke – digitale positie van de zender verder uit te bouwen.“, aldus de radiozender in een persbericht.

Arrow Jazz FM

Opvallende themazender die te beluisteren is via Internet is Arrow Jazz FM. “Deze legendarische zender was ooit de basis van het huidige Sublime en is nu weer terug als digitale zender met een spicy cocktail van jazz, acid-jazz, lounge, soul, disco en latin.“, aldus de radiozender in een persbericht.

SublimeYou

Onlangs is Sublime gestopt met de uitzendingen van de themazender Sublime You via DAB+. Deze praatradiozender was exclusief te beluisteren via de digitale ether. De capaciteit van deze radiozender wordt nu in de digitale ether gebruikt door KINK.

Online

De nieuwe digitale themazenders zijn exclusief te beluisteren via Internet en diverse radioportals en niet via de digitale ether (DAB+). Het luisteren naar de nieuwe themazenders kan ook via deze website.

Sociale media: