Nieuwe online radiozender Radio 10: Radio 10 #1 Hits

De commerciële radiozender Radio 10 heeft een nieuwe online themazender gelanceerd: Radio 10 #1 Hits.

Alleen #1 Hits

Op de radiozender zijn, zoals de naam al doet vermoeden, alleen nummer 1-hits te horen. Om de lancering van het nieuwe online station te vieren start vrijdagavond het ‘Weekend van de nummer 1-hits‘op Radio 10.

“Echte klassiekers”

Programmadirecteur Roland Snoeijer van de radiozender: “Elke luisteraar heeft wel iets met nummer 1-hits en die hoor je alleen maar op het nieuwe online radiostation. Daar zitten natuurlijk de echte klassiekers bij als ‘Beat it’ van Michael Jackson, maar ook leuke guilty pleasures, eendagsvliegen en zomerhits. Ik zit al een paar dagen te smullen van de test van het station en ben blij dat nu iedereen het kan gaan beluisteren.”

Themazenders

Het online station ‘#1 Hits’ is te beluisteren via de website van de radiozender, de onlangs vernieuwde Radio 10-app (Android en iOs) en verschillende radioportals. Radio 10 heeft nu de volgende themakanalen op Internet: 60’s & 70’s, 80’s, 90’s, Disco Classics, Love Songslove, Rock Hits en Guilty Pleasures. Alle themazenders zijn ook te beluisteren via onze website.

Via de digitale ether (DAB+) is ook nog de themazender Radio 10 Gold te beluisteren. Deze radiozender is niet te beluisteren via het Internet.

Top 810

Van 15 tot en met 19 februari is op Radio 10 de Top 810 te beluisteren. Inmiddels is het mogelijk om te stemmen op deze lijst. Meer informatie vind je hierover op de website van de radiozender.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.