Nieuwe opzet voor Team West op TV West

rtvwestHet regionale opsporingsprogramma Team West op TV West gaat er vanaf 11 september anders uitzien. Het programma wordt uitgebreid van 8 naar 20 minuten en wordt gepresenteerd vanuit de studio door Kirsten van Dissel.  Door de langere uitzendtijd kan er meer aandacht aan zaken besteed worden en kan er dieper op een zaak worden ingegaan.

Presentatie vanuit de studio
Omroep West heeft presentatrice Kirsten van Dissel aangetrokken die vanuit de studio het programma presenteert. Kirsten heeft al veel ervaring met opsporingsprogramma’s, zij maakt en presenteert al enige jaren het opsporingsprogramma Ter Plaatse in Amsterdam en Noord Holland.

Openbaar Ministerie ondersteunt nieuwe opzet
Hoofdofficier Henk Korvinus: “De nieuwe opzet ziet er goed uit. We hopen daarnaast dat we met behulp van de kijker nog meer misdrijven kunnen oplossen. Het gaat kijkers ook helpen om misdrijven te voorkomen. “

Team West bewijst zijn waarde
In 2011 werden 40 afleveringen van Team West uitgezonden. In totaal werden in deze uitzendingen 120 zaken onder de aandacht van het publiek gebracht. In ruim 30 gevallen leidde dat tot identificatie van verdachten die konden worden aangehouden.

Uitzendtijden
Team West wordt elke dinsdag om 18.00 uur uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het programma enkele keren herhaald. Ook op de website van Omroep West is het programma terug te zien. (via TV West)