Nieuwe presentator en Videoland-editie voor Expeditie Robinson

Het RTL-programma Expeditie Robinson krijgt een nieuwe presentator en een eigen versie voor de streamingdienst Videoland. Dit heeft RTL bekend gemaakt.

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (28) is de nieuwe presentator van ‘Expeditie Robinson’ Samen met Nicolette Kluijver neemt hij de presentatie van het twintigste seizoen op zich. Gorgels is één van de grootste talenten van RTL MCN. In 2018 won hij de Televizier Talent-award en in 2017 was hij zelf finalist van ‘Expeditie Robinson’. Hij presenteerde voor RTL onder andere ‘SOS: Mijn Vakantie Is Een Hel’ en ‘Temptation Island VIPS’.

“Onwerkelijk”

Deelname aan het programma waar ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou presenteren. Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”, aldus Kaj Gorgels.

Dennis Weening

Kaj Gorgels volgt Dennis Weening op die bij het programma is vertrokken. “Er is veel te doen geweest rond het vertrek van Dennis Weening. Dat vinden wij heel jammer. We hebben in de communicatie fouten gemaakt, die voor onnodige ruis en speculatie hebben gezorgd. Het is nu tijd om vooruit te kijken. We willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn onmiskenbare aandeel in het succes van ‘Expeditie Robinson’ en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe plannen.“, aldus Werner van Es, programmadirecteur RTL 5.

Videoland

Bij de streamingdienst Videoland krijgt ‘Expeditie Robinson’ in 2019 een eigen editie met onbekende deelnemers. Wie dit gaat presenteren is nog niet bekend. Opgeven voor deze editie op Videoland kan via de website van het programma. Eerder al kwam RTL met een speciale editie van Tempation Island voor de streamingdienst.

Sociale media:

https://www.facebook.com/VideolandOnDemandcom/videos/613427449092842/