Nieuwe programmering 3FM: Michiel en Domien ruilen van plek

3fmDe publieke radiozender 3FM verandert zijn programmering vanaf 1 januari 2014. Michiel Veenstra (NTR) gaat naar de ochtend en Domien Verschuuren (BNN) verschuift naar de vroege avond.   3FM verandert in twee stappen zijn programmering. Vanaf 1 januari 2014 horen luisteraars elke doordeweekse dag in de ochtend Michiel Veenstra (NTR) en in de vroege avond Domien Verschuuren (BNN) op 3FM.

Michiel krijgt hiermee zijn eerste programma in de 3FM dagprogrammering, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Domien gaat in zijn nieuwe avondprogramma veel nieuwe muziek draaien, van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur.

“Voor Michiel is de stap naar het tijdstip 10-12 een logische die goed aansluit op zijn ambitie. Hij wil na 8 jaar 3FM avond een dagprogramma maken en gaat dat doen op de best beluisterde uren van de zender. Voor Domien is de avond met veel jonge luisteraars de gewenste uitdaging. Een wissel van zendtijd maakt dit voor beide dj’s mogelijk”, zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. (Persbericht)

Bekendmaking op 3FM:

{youtube}_YUI6ehWVmE{/youtube}