Nieuwe programmering NPO 3FM per 15 oktober

NPO 3FM krijgt per 15 oktober een nieuwe programmering. Door het vertrek van Michiel Veenstra wordt er al per 15 oktober een nieuwe programmering doorgevoerd bij de publieke jongerenzender.

Sagid Carter

In het nieuwe uitzendschema gaat Sagid Carter, die al radio maakt op NPO FunX, nu ook op zaterdagavond Club Carter presenteren. Daarnaast verhuist Vera Siemons vanuit de nacht naar de zaterdag- en zondagavond en neemt Luc Sarneel op vrijdag en zaterdag de late avond voor zijn rekening. Zoals eerder bekend gemaakt vertrek Michiel Veenstra bij de radiozender.

Talent

Zendermanager Sharid Alles: “Bij 3FM is het ontwikkelen van radiotalent een doel op zich. Ik ben dan ook erg blij en trots dat bijna de volledige programmering bestaat uit eigen 3FM-kweek. Met deze dj’s, en alle mensen achter de schermen, kan 3FM de komende tijd weer uitgroeien tot hét alternatieve radiostation van Nederland!”  De gehele programmering per 15 oktober vind je hier.

Nachtprogrammering NPO Radio 1 soberder

De nachtprogrammering van NPO Radio 1 gaat in 2019 op de schop. Er komt in het tijdvak tussen 2.00 en 4.00 uur een vast programma waarin “mooie, opzienbarende en bijzondere momenten van Radio 1 eerder die dag” worden gemixt met “nieuw materiaal op het gebied van geschiedenis en wetenschap.”

In het tijdvak tussen 4.00 en 6.00 uur komt een nieuw programma waarin “de focus meer op de interactie met de luisteraars ligt.”. Dit bericht NU.nl op haar website.

Sociale media: