Nieuwe programmering NPO 3FM van start

Vandaag, maandag 14 november, is de publieke jongerenzender NPO 3FM gestart met haar nieuwe programmering. De programmering werd vorige bekendgemaakt door de radiozender.

Ochtendshow

In de ochtend zal de luisteraar van 3FM een nieuw geluid horen. Na 12,5 jaar is het niet meer Giel Beelen die de ochtenduren vult maar Domien Verschuuren. Het programma van Verschuuren krijgt de naam ‘Jouw Ochtendshow’. Malou Holshuijsen zal als side-kick bij het radioprogramma betrokken zijn.

Beelen

Giel Beelen Beelen begint in januari met zijn nieuwe programma ‘On Stage’, dat iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 19:00 tot 22:00 uur te horen is op 3FM. Kaj van der Ree en Eva Koreman zullen voorlopig deze uren in de weekenden invullen.

Mark en Ramon

Het duo Ramon Verkoeijen en Mark van der Molen maakt tussen 12:00 en 14:00 uur een nieuw programma, gevolgd door Wijnand Speelman tussen 14:00 en 16:00 uur. het nieuwe avondprogramma van Sander Hoogendoorn vormt vanaf 18:00 de avondprogrammering. Ook in het weekeinde vinden de nodige veranderingen plaats. De nieuwe programmering van NPO 3 FM vind je hier.

3FM is meer dan radio alleen

3FM is volgens een persbericht van de NPO meer dan alleen een radiozender. “Op alle platformen brengt NPO 3FM de beste muziek uit alle genres die er voor jongeren toe doen. 3FM is hét jongerenmerk dat op festivals, concerten en online constant op zoek is naar nieuw talent, nieuwe muziek en nieuwe ervaringen.”, aldus het persbericht.

Niet iedereen blij

Niet elke medewerker van 3FM is blij met de nieuwe programmering. Barend van Deelen zijn programma met Wijnand Speelman verdwijnt in de nieuwe programmering. Volgens Van Deelen het gevolg van “Omroepgezever”. “Ik vind het INSANE dat we om reden van omroepgezever onze laatste show maken. “aldus Van Deelen op zijn Instagram-pagina.

Instagram:

https://www.instagram.com/p/BMq75xkDDz9/?taken-by=barendvandeelen

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.