Nieuwe programmering voor regionale televisiezender TV Drenthe

De regionale televisiezender TV Drenthe heeft sinds deze week een nieuwe programmering. Er zijn een aantal nieuwe tv-programma’s aan de programmering toegevoegd zoals Djammen, De Warming-Up met Johan Derksen en Museumverhalen.

De week van…

Voorheen was iedere werkdag na Drenthe Nu het programma De Week van te zien. Dat programma stopt en wordt opgevolgd door een aantal losse televisieprogramma’s.

“Blij met nieuwe programmering”

“We zijn heel blij met de nieuwe programmering”, vertelt eindredacteur varia Martin van der Veen. “Een van de nieuwe programma’s is Djammen. Daarmee kunnen we nog meer aandacht besteden aan de muziek in onze regio.” Djammen wordt gepresenteerd door Robbert Oosting. In het programma is er volop aandacht voor Drentse muziek en artiesten.

Johan Derksen

Vrijdag is er het sportprogramma De Warming-Up te zien met presentator Karin Mulder. Vanaf locatie bij een Drentse sportvereniging of bij een evenement, bekijkt Mulder met een gast wat er in het weekend aan sport in Drenthe staat te gebeuren.

Ook Johan Derksen krijgt een rol in dit programma. “Hij vertelt elke week iets over wat hij vindt van de sport of de Drentse sport.”, aldus Van der Veen. De Warming-Up begint iedere vrijdag om 17.16 uur en wordt ieder uur herhaald.

Live: De Wedstrijd van de Week

Wekelijks streamt RTV Drenthe live De Wedstrijd van de Week. Deze wedstrijd is live te zien op de website van RTV Drenthe. Sommige wedstrijden zullen ook live op TV Drenthe worden getoond. Naast voetbal zal er dit seizoen ook veel aandacht aan andere sporten worden besteed, zoals handbal, korfbal en andere (zaal)sporten of evenementen.

Een overzicht van de nieuwe programma’s vind je hier. TV Drenthe is te ontvangen via verschillende digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: