Nieuwe programmering voor lokale omroep Den Haag FM

De Haagse lokale radiozender Den Haag FM start vanaf maandag 9 september met een nieuwe dagprogrammering op werkdagen. Er wordt vanaf maandag weer de hele dag live programma’s gemaakt op Den Haag FM. “Hierdoor kan de zender sneller lokaal nieuws brengen en de luisteraar informeren.“, aldus de omroep.

Programmering

Vanaf maandag 9 september bijt Justin Verkijk als vanouds het spits af, iedere werkdag vanaf 7.00 uur met ‘Haagse Ochtendradio’. Daarna neemt om 10.00 uur Rabin Iseger de microfoon over voor een ‘Haags Bakkie’. De lunch wordt gepresenteerd door Rob Kemperman vanaf 12.00 uur met ‘Rob’s Tussendoortje’, waarna de nieuw aangetrokken presentator Thomas Hekker van 15.00 tot 18.00 uur ‘De Den Haag FM Middagshow’ voor zijn rekening neemt.

De avonduren en weekenden van de zender blijven gevuld met programma’s die gemaakt worden door betrokken vrijwilligers, daarin is vooral aandacht voor politiek, cultuur, sport en muziek. Bij Den Haag FM werken ruim 80 vrijwilligers.

Thomas Hekker

Nieuw op Den Haag FM is Thomas Hekker, hij is ook presentator voor de landelijke zender NPO Radio 2: “Met een positief gevoel en veel aandacht voor de stad sluit ik graag elke werkdag met Den Haag af!

“100% Haags”

Stationmanager Rudo Slappendel is trots: “Met de nieuwe programmering sluiten we nog beter aan op het ritme van de stad. We zijn er voortaan weer de hele dag bij, zoals het hoort in een stad als Den Haag. Nu zijn we echt 100% Haags.

Meer informatie op de website van de lokale omroep.