Nieuwe programmering voor radiozender SLAM!

Radiozender SLAM! start in 2019 met een nieuwe programmering. In de nieuwe programmering krijgt de hitlijst SLAM!40 een plek op de donderdagmiddag. Daarnaast gaat Joey van der Velden de ochtendshow op de dancezender presenteren.

SLAM!40

De SLAM!40 is na de MixMarathon het populairste programma onder de luisteraars van de radiozender. Juist om die reden brengen we jullie deze hitlijst voortaan eerder in de week, namelijk al op donderdagmiddag. Zo kun je aan het eind van je werkdag óf juist onderweg naar huis genieten van de 40 populairste dancetracks van het moment. En net als voorheen zal de presentatie in handen liggen van onze SLAM!40 kenner Michiel Jurrjens.“, aldus de radiozender op haar website. Momenteel is de lijst nog op zaterdagmiddag te horen.

Ochtendshow

De ochtendshow wordt vanaf januari niet meer gepresenteerd door Joost Burger. Joey van der Velden, die de afgelopen tijd al geregeld was te horen als invaller van de ochtendshow, gaat het programma overnemen tussen 6-9 uur. Tussen 09.00 en 12.00 uur gaat Joost Burger het gat waar nu nog non-stop muziek te horen is opvullen. “Met zijn kennis van (dance)muziek en goede stemgeluid is hij een perfecte match met dit tijdstip en stoomt hij klaar voor het twaalf uur moment met Housuh in de Pauzuh.“, aldus de radiozender.

Feestdagen

Rond de feestdagen komt de radiozender met een speciale programmering met daarin de SLAM! Dance 1000 en de Mixmarathon XXL.