Nieuwe Star Trek-serie bij Amazon Prime Video op komst

Streamingdienst Amazon Prime Video zal de nieuwe serie van Star Trek rond personage Jean-Luc Picard gaan uitzenden.

Overeenkomst

Amazon Prime Video en CBS Studios International hebben hiervoor een internationale overeenkomst gesloten voor de nieuwe ‘Star Trek’ Jean-Luc Picard serie. Hiermee wordt Amazon Prime Video de exclusieve streamingservice voor de serie in meer dan 200 landen en gebieden buiten de VS en Canada.

Sir Patrick Stewart

De nieuwe ‘Star Trek’ serie met in de hoofdrol Sir Patrick Stewart als Jean-Luc Picard, zal het iconische personage Jean-Luc Picard in het volgende hoofdstuk van zijn leven gaan volgen. Stewart vertolkte de rol van Jean-Luc Picard eerder in zeven seizoenen van de serie ‘‘Star Trek: Next Generation’’.

De cast bestaat daarnaast onder andere uit Alison Pill (“The Newsroom”), Harry Treadaway (“Penny Dreadful”), Isa Briones (“American Crime Story: Versace”), Santiago Cabrera (“Salvation”), Evan Evagora (newcomer), en Michelle Hurd (“Blindspot”).

Star Trek

Het is niet de enige nieuwe serie rond Star Trek. Op streamingdienst Netflix is sinds enige tijd de nieuwe serie Star Trek Discovery te zien. Ook zijn alle bestaande Star Trek-series te zien bij deze streamingdienst.