Nieuwe voetbalprogramma voor Humberto Tan: VTBL

RTL komt met een opvolger voor Voetbal Inside: VTBL. Het voetbalprogramma wordt gepresenteerd door Humberto Tan. De eerste uitzending is zondag 20 januari te zien op RTL 7. Met dit nieuwe voetbalprogramma komt RTL met een echte opvolger voor Voetbal Inside.

Medewerkers

Naast Humberto Tan werken ook Theo Janssen, Jimmy Flloyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans mee aan het programma.

Zondagavond

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto op RTL 7 met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel.

Gasten

Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden.

Perskamer

Vanuit de perskamer van ‘VTBL’ houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar het voetbalprogramma dat speelweekend aanwezig was.

Online platform

VTBL staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de nieuwe naam. “Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.”, aldus RTL in een persbericht.