Veronica duikt in archieven van 20 jaar VI

Maandagavond was op Veronica de laatste uitzending van Veronica Inside te zien. Het voetbalpraatprogramma maakt in januari haar comeback als dagelijkse talkshow op SBS6 met de naam VI Vandaag.

Archief

In Veronica’s nieuwe programma 20 jaar VI: het einde van een tijdperk blikt de tv-zender terug op de hoogte- en dieptepunten uit de meest besproken voetbaltalkshow uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie. Een aaneenschakeling van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes en pittige uitspraken die regelmatig uitmondden in een nationale discussie.

Terugblikshow

De terugblikshow start bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 de titel Voetbal Insite droeg, en eindigt met de meest spraakmakende momenten uit Veronica Inside zoals het programma tegenwoordig heet. In elke aflevering van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk staat één van de iconische gasten die door de jaren heen regelmatig te zien waren in VI en gesprekthema’s centraal, ondersteund door fragmenten uit het legendarische VI-archief.

Bekende gezichten

Diverse bekende gezichten uit twee decennia VI komen voorbij. Hélène Hendriks, Wim Kieft, Jan Boskamp, Ewout Genemans, Ruud ter Weijden, Marco Louwerens, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr., Emile Schelvis, Bas Nijhuis, Barbara Barend, Danny Vera, Thomas van Groningen; allen blikken ze terug op roerige tijden. Ze vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren achtergrondinformatie die niet eerder met de kijker gedeeld is.

Uitzending: vanaf vrijdag 7 januari om 20.30 uur, wekelijks bij Veronica.