Voetbal Inside verder als Veronica Inside op Veronica

De populaire voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp krijgt na de verhuizing naar Veronica een nieuwe naam: Veronica Inside. Dit bericht Talpa vandaag in een persbericht. Veronica Inside (VI) zijn dus bekende initialen voor de vele trouwe fans van het uitgesproken trio. Vanaf 10 augustus is Veronica Inside elke maandag en vrijdag te zien bij Veronica.

Bekende opstelling

In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden. Maar ook voor andere zaken die ter sprake komen mag de kijker een uitgesproken analyse verwachten, met hier en daar een knipoog en altijd met een sausje van voetbalhumor overgoten.

Prijs

In 2011 ontving hun programma de prestigieuze publieksprijs de Gouden Televizier-Ring en in 2017 won Wilfred Genee de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. In maart van dit jaar kondigen de heren hun overstap van RTL 7 naar Veronica aan, waar ze een contract hebben getekend voor vier jaar.

VI Oranje

Momenteel werkt het trio bij RTL nog een laatste klusje af: VI Oranje blijft thuis. Dit programma is komende vijf weken rond 22.00 uur te zien op RTL 4.