Nieuwe vormgeving voor radiozender RADIONL

Per vandaag, zaterdag 1 oktober, heeft de regionale commerciële radiozender RADIONL een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. De nieuwe jingles zijn erg eigentijds en sluiten naadloos aan op het format van de zender, aldus het persbericht.

Belangrijk voor radiozender

Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: ”Vormgeving is naast muziek en DJ’s erg belangrijk voor een radiozender om de identiteit van het station uit te dragen. Met dit nieuwe pakket laten we aan de ene kant horen dat we een gezellige ’volkse’ zender zijn maar zeker niet oubollig klinken! De sound van de nieuwe vormgeving is helemaal van deze tijd en heeft hetzelfde geluid als de muziek van RADIONL. Invloeden komen onder andere uit de muziek van John de Bever, Andre Hazes jr, Jan Smit, Tino Martin en Frans Bauer.”.

Sonic Spring

De nieuwe ’custom made’ jingles zijn geproduceerd door Maurice Verschuuren van Sonic Spring. Maurice Verschuuren: “We zijn er goed in geslaagd de unieke sound van de muziek van RADIONL te vertalen in gezellige, volkse, maar toch frisse en hippe jingles. Iets wat de luistaar echt zal waarderen. RADIONL heeft nu de jingles die het verdient”.

Lokale edities

Nico Silvius, directeur van de radiozender: ”Sinds vrijdag 23 september is RADIONL elke dag tussen 15:00 en 19:00 uur opgedeeld in 9 lokale muziek-edities. Dit is uniek in de wereld waarbij de muziek in die 9 muziek-edities overal op elkaar is afgestemd. Bij deze unieke innovatie hoort ook nieuwe vormgeving en een nieuw ’fris’ geluid op de radiozender”.

Audio:

Nieuwe Jingeplakket RADIONL:

Jinglepakket Joy Radio dat eerder is opgeleverd door Sonic Spring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.