NOS-app voor Apple TV beschikbaar

Vanaf vandaag is de NOS-app voor Apple TV, de mediaspeler van Apple, beschikbaar. De app is geschikt voor de nieuwste generatie van Apple TV.  “NOS Digitale Media is door Apple zelf benaderd met het verzoek een app te ontwikkelen voor de eerste versie.”, aldus de NOS in een persbericht.

Livestreams

De app opent met de belangrijkste video’s van het moment: door de redactie geselecteerde nieuws- en sportvideo’s die het nieuwsbeeld bepalen. Bij bijzondere gebeurtenissen start de NOS vaak livestreams. Denk aan grote sportevenementen, maar ook aan grote nieuwsgebeurtenissen. Al deze livestreams zijn terug te vinden in de NOS-app voor Apple TV. De livekanalen NPO Nieuws en NPO Politiek zijn altijd beschikbaar. Het is onduidelijk met welke kwaliteit de livestreams worden uitgezonden via de Apple TV.

Video’s

In de NOS-app is verder de laatste nieuws- en sportvideo’s te vinden zodat de gebruiker snel kan bladeren door alles wat er speelt. Tot slot kan je via de app in een handomdraai de laatste nieuws- en sportuitzendingen terugzien. Als NOS-app een minuut niet gebruikt wordt, dan verschijnt ’nieuws in beeld’: een slideshow met een selectie van bijzondere nieuws- en sportfoto’s.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.