‘NOS op 3’ sluit 2013 af op 3FM en 101TV

nosVanavond, Oudejaarsavond, sluiten NOS op 3-nieuwslezers Bart Jan Cune & Fleur Wallenburg hun nieuwsjaar af op 3FM en 101TV. Ze zappen door het jaar met bijzondere gasten, live muziek, reportages en de finalestrijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’. Te gast zijn onder anderen acteur Loek Peters (Berry in Penoza), seriekenner Jochgem van der Mel, taalvirtuoos Wim Daniëls, Neerlands Hoop-winnares Louise Korthals en Allard en Huib, die het wel lukten om een hit te scoren met hun Koningslied.

De strijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’ is dit jaar voor het eerst. Na twee voorrondes bij het radio-programma ‘Claudia D’r Op’ zijn twee broers naar voren gekomen als finalisten. De finalestrijd gaat uitwijzen wie het lief en leed van de 3FM-personality’s het beste kent.

Verslaggever Martijn van der Zande blikt met staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs terug op het jaar waarin Nederland te maken kreeg met de grootste examenfraude ooit. Verder een bijzonder verslag van Arno Leblanc die samen met 3FM game-expert Chantal Koolhoven de virtuele wereld ‘San Andreas’ bezocht. Hierin spelen miljoenen gamers GTA5: de computergame die in 2013 alle records verbrak.

Oudejaarsavond op 3FM en 101TV tussen 18:00 en 20:00 uur